Sukatani, Ngamprah, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Sukatani
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanNgamprah

Sukatani nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ngamprah, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg