Sukun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Sukun
Buah sukun dina tangkalna
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Filum: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Order: Rosales
Kulawarga: Moraceae
Génus: Artocarpus
Spésiés: A. altilis
Ngaran binomial
Artocarpus altilis
(Parkinson) Fosberg

Sukun (Artocarpus altilis) nyaéta ngaran tangkal pituin Amparan Sunda jeung kapuloan Pasifik, tapi ogé geus sumebar dipelak di mana-mana di wewengkon tropis.

Baca ogé[édit | édit sumber]

  • Nangka (Artocarpus heterophyllus)

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg