Sumberejo, Pagar Merbau, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sumberejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanPagar Merbau

Sumberejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pagar Merbau, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pagar Merbau, Deli Serdang