Sumur Batu, Babakan Madang, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Sumur Batu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Babakan Madang

Sumur Batu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg