Sumurlaban, Tirtajaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sumurlaban
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanTirtajaya

Sumurlaban nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tirtajaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.