Sundawenang, Parung Kuda, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sundawenang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanParung Kuda

Sundawenang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung Kuda, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg