Lompat ke isi

Sungai Pauh Pusaka, Langsa Barat, Langsa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sungai Pauh Pusaka
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sungai Pauh Pusaka
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaLangsa
KacamatanLangsa Barat

Sungai Pauh Pusaka nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Langsa Barat, Kota Langsa, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Langsa Barat, Langsa