Sungkai Kidul, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sungkai Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténLampung Kalér
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.03.03
Désa/kalurahan-

Sungkai Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Kalér Citakan:Sungkai Selatan, Lampung Kalér