Surawung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Surawung
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Order: Lamiales
Kulawarga: Lamiaceae
Génus: Ocimum
Spésiés: O. ×citriodorum
Ngaran binomial
Ocimum ×citriodorum
Vis.

Surawung nyaéta sababangsaning tutuwuhan nu miboga bau has. Biasana digunakeun keur lalab sarta mangrupakeun salasahiji bahan jeung bungbu keur nyieun pais.


Nulis.jpg