Surawung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Surawung
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Order: Lamiales
Kulawarga: Lamiaceae
Génus: Ocimum
Spésiés: O. ×citriodorum
Ngaran binomial
Ocimum ×citriodorum
Vis.

Surawung nyaéta sababangsaning tutuwuhan nu miboga bau has. Biasana digunakeun keur lalab sarta mangrupa salasahiji bahan jeung bungbu keur nyieun pais.


Nulis.jpg