Susukan, Cipicung, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Susukan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCipicung

Susukan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipicung, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg