Swift Engineering

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Swift Engineering Inc.
Swift standard logo.png
TipePrivate
Ngadeg1983
Kantor puseurSan Clemente, California, United States
33°55′15″N 118°19′40″W / 33.9207°N 118.3278°W / 33.9207; -118.3278Koordinat: 33°55′15″N 118°19′40″W / 33.9207°N 118.3278°W / 33.9207; -118.3278
Area nu diladénanWorldwide
Inohong konci
IndustriAerospace / aviation, UAS
Karyawan<500
Indung pausahaanMatsushita International Corp
Divisi
Cabang
  • Swift Xi Inc. (60% Owner)[3]
  • Swift Tactical Systems Inc.[4]
  • Swift Global Communications inc.
Ramatlokaswiftengineering.com

Swift Engineering nyaéta perusahaan rékayasa Amérika anu ngawangun sistem otonom, helikopter, kapal selam s, pesawat ruang angkasa, kendaraan darat, robotic s, sareng bagian komposit.Swift ngahasilkeun mobil balap pikeun séri balap kabuka kabuka, kalebet Formula Ford, Formula Atlantik, Champ Car World Series sareng Formula Nippon, parantos ngararancang sareng ngadamel langkung ti 500 mobil balap.Mimiti taun 1997, Swift ngalih kana pasar aerospace / penerbangan, damel sareng perusahaan ageung kalebet Northrop Grumman, Boeing, Lockheed Martin, NASA, SpaceX, Sikorsky, sareng anu sanésna. Pupuhu & CEO perusahaan nyaéta Hiro Matsushita,putu ti Konosuke Matsushita, pangadeg Panasonic.[5]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]