T Express

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


T Express
[[Image:T Express (Everland).jpg|]]
Lokasi Everland
Bagéan taman European Adventure
Jinis Kayu
Status Buka
Buka 14 Maret 2008
Pabrik Intamin AG
Disainer Ingenieur Büro Stengel GmbH
Modél Coaster Kayu (Rél meunang nyitak)
Sistim ngangkat/nurunkeun Cable lift
Jangkung 183.75 ft (56.01 m)
Drop 150.9166 ft (45.9994 m)
Panjang 5,383.83 ft (1,640.99 m)
Gancang maks 64.6 mph (104.0 km/h)
Invérsi 0
Juru nangtung maks 77°
T Express at RCDB
Pictures of T Express at RCDB

T Express nyaéta hiji roller coaster tina kayu di Everland, Yongin, Koréa Kidul. mangrupa coaster kayu munggaran di Koréa Kidul, roller coaster Intamin AG kaopat nu maké rél meunang nyitak, kandaraan jenis munggaran di Asia, tur mangrupa nu munggaran maké karéta. Kiwari mangrupa coaster kayu pangnutugna di dunya, sadarajat leuwih nutug ngéléhkeun rékor El Toro. T Express mangrupa coaster kayu panggancangna kasalapan, pangluhurna katilu, tur pangpanjangna kagenep.


Ferris.wheel.arp.750pix.jpg