Tajur, Cigasong, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tajur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCigasong

Tajur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigasong, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.