Tajur Halang, Bojonggedé, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tajur Halang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Bojonggedé

Tajur Halang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojonggedé, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg