Lompat ke isi

Tajurbuntu, Pancalang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tajurbuntu
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Tajurbuntu
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanPancalang

Tajurbuntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pancalang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.