Takeo Miki

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takeo Miki

Takéo Miki (三木 武夫 Miki Takeo 17 Maret 19074 Nopémber 1988) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-66.

Saméméhna
Etsusaburo Shiina
Mentri Luar Negri Jepang
1966–1968
Sanggeusna
Kiichi Aichi
Saméméhna
Kakuei Tanaka
Perdana Mentri Jepang
9 Désémber 197423 Désémber ,1976
Sanggeusna
Takeo Fukuda


Nulis.jpg