Talaga, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Talaga
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Talaga nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png