Talagajaya, Pakisjaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Talagajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPakisjaya

Talagajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pakisjaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg