Talagamurni, Cibitung, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Talagamurni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCibitung

Talagamurni nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibitung, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg