Taman Rahayu, Sétu, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Taman Rahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanSétu

Taman Rahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sétu, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg