Taman Rahayu, Sétu, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Taman Rahayu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Sétu

Taman Rahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sétu, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg