Taman Sari, Sétu, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Taman Sari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Sétu

Taman Sari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sétu, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg