Tambaksari, Leuwigoong, Garut

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Tambaksari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanLeuwigoong

Tambaksari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwigoong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[edit | edit source]




Gnome-home.svg