Tambaksari, Tambaksari, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tambaksari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Tambaksari
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Endi Salalamina

Tambaksari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tambaksari, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg