Tambelang, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Tambelang

Peta lokasi Kacamatan Tambelang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Tambelang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


Nuvola filesystems folder home.png


 t·s·é 

Kabupatén Bekasi, Jawa Barat

Lambang Bekasi.jpg

Kacamatan: Babelan | Bojongmanggu | Cabangbungin | Cibarusah | Cibitung | Cikarang Barat | Cikarang Pusat | Cikarang Selatan | Cikarang Timur | Cikarang Utara | Kedungwaringin | Karangbahagia | Muara Gembong | Pebayuran | Sérang Baru | Sétu | Sukakarya | Sukatani | Sukawangi | Tambelang | Tambun Selatan | Tambun Utara | Tarumajaya