Tambi, Sliyeg, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tambi
Kalurahan/Désa
20190615013900!TAMBI, SLIYEG.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSliyeg

Tambi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg