Tambun, Tambun Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tambun
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Tambun Selatan

Tambun nyaéta salasahiji désa di kacamatan Tambun Selatan, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg