Tamelang, Purwasari, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tamelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPurwasari

Tamelang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Purwasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.