Tanjung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tanjung nyaéta daratan nu nonjol ka sagara, atawa daratan nu dikuriling ku sagara dina tilu sisina. Tanjung nu lega disebut semenanjung.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Gnome-globe.svg


Nulis.jpg