Sagara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Srangéngé luhureun laut

Sagara atawa laut hartina bagian beungeut marcapada anu dieusi ku cai asin nu nyambung ka samudra, tapi bisa ogé mangrupa talaga nu lega pisan, biasana asin, nu teu nyambung ka samudra, kawas Laut Kaspia jeung Laut Paéh.

Daptar sagara, dibagi dumasar samudrana[édit | édit sumber]

Samudra Pasifik[édit | édit sumber]

Samudra Atlantik[édit | édit sumber]

Gunung Rinjani ditempo ti Gili Trawangan.

Samudra Indonésia[édit | édit sumber]

Laut Arktik[édit | édit sumber]

Samudra Kidul[édit | édit sumber]

Sagara-talaga[édit | édit sumber]

Sagara ékstraterestrial[édit | édit sumber]

Élmu[édit | édit sumber]

Istilah "laut" ogé dilarapkeun dina fisika kuantum: laut Dirac nyaéta interprétasi bentuk énérgi négatif nu ngeusian vakum.

Baca ogé[édit | édit sumber]