Tanjung, Banyusari, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Tanjung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Banyusari

Tanjung nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banyusari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg