Tanjung, Cipunagara, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Cipunagara

Tanjung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg