Tanjung Lama, Darul Hasanah, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjung Lama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanDarul Hasanah

Tanjung Lama nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Hasanah, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Hasanah, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg