Lompat ke isi

Tanjung Sari, Batang Kuis, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tanjung Sari
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Tanjung Sari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBatang Kuis

Tanjung Sari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Kuis, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Batang Kuis, Deli Serdang