Tanjungbaru, Cikarang Timur, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tanjungbaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Timur

Tanjungbaru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Timur, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.