Tanjungbungin, Pakisjaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjungbungin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPakisjaya

Tanjungbungin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pakisjaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg