Tanjungmekar, Pakisjaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjungmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanPakisjaya

Tanjungmekar nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pakisjaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg