Lompat ke isi

Tanjungmulya, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Tanjungmulya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Tanjungmulya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanumbangan

Tanjungmulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panumbangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Mibanda 5 dusun nyaéta Cibonténg, Cibeureum, Landeuh, Sindangharja, jeung Garahang.