Tanjungsari, Jampang Tengah, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Tanjungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanJampang Tengah

Tanjungsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jampang Tengah, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg