Tanjungsari Timur, Cikaum, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Tanjungsari Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Cikaum

Tanjungsari Timur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg