Taraju, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Taraju

Peta lokasi Kacamatan Taraju
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega 1252 km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Taraju nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Lolobana masarakat Taraju kana tani nyaeta melak teh, ayeuna pabrik-pabrik teh jugjleg dimana mana. Potensi areal kebon teh di kacamatan taraju aya 5000 ha. Baheula taun 1805 aya urang Belanda anu namina Tuan Bowen, anjeuna gaduh perkebunan nunamina sambawa, makamna aya ditengah tengah kebon teh namina kebon acd

Wisata[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat

Lambang Tasikmalaya.jpg

Kacamatan: Bantarkalong | Bojongasih | Bojonggambir | Ciawi | Cibalong | Cigalontang | Cikalong | Cikatomas | Cinéam | Cipatujah | Cisayong | Culaméga | Gunungtanjung | Jamanis | Jatiwaras | Kadipatén | Karangjaya | Karangnunggal | Leuwisari | Mangunreja | Manonjaya | Padakembang | Pagerageung | Pancatengah | Parungponténg | Puspahiang | Rajapolah | Salawu | Salopa | Sariwangi | Singaparna | Sodonghilir | Sukahening | Sukaraja | Sukaramé | Sukaratu | Sukaresik | Tanjungjaya | Taraju



Nuvola filesystems folder home.png

tahun 2008 kampung acd jeung cibuluh dijadikeun tempat wisata...loba jalma anu wisata kadaerah ..diantarana ninggali perkebunan teh anu ngeplak..luas...panginggalan sajarah tuan bown..oge ayeunamah di tambah ayana warung2 nasi anu cocok keur nenangkeun diri..di tengah perkebunan...dicibuluh oge anu masih keneh kuat kana budaya baheulana...