Tawangsari, Tawang, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Tawangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanTawang

Tawangsari nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tawang, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg