Tegal Alur, Kali Deres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Tegal Alur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Kali Deres

Tegal Alur nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Kali Deres, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg