Tegal Alur, Kalideres, Jakarta Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Tegal Alur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kulon
KacamatanKalideres

Tegal Alur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kalideres, Kota Jakarta Kulon, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.