Tegalgubug Lor, Arjawinangun, Cirebon

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Tegalgubug Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanArjawinangun

Tegalgubug Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Arjawinangun, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg