Tejakula, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Tejakula

Peta lokasi Kacamatan Tejakula
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Ari Tejakula nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81173.

Citakan:Tejakula, Buleleng