Teluk Bahrain

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Teluk Bahrain

Teluk Bahrain nyaéta hiji bagian ti Teluk Pérsia. kapisah ti wewengkon cai nu utama ku semenanjung Qatar. Sasak Raja Fahd meuntasan teluk ieu, ngahubungkeun Arab Saudi jeung Bahrain.


Gnome-globe.svg