Telukambulu, Batujaya, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Telukambulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanBatujaya

Telukambulu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batujaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg