Temandang, Merakurak, Tuban

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Temandang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Wétan
KabupaténTuban
KacamatanMerakurak

Temandang nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Merakurak, Kabupatén Tuban, Propinsi Jawa Wétan, Indonésia.



Gnome-home.svg