Tempat pelesir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tempat pelesir nyaéta hiji tempat rekréasi/tempat pelesiran. Tempat pelesir tiasa mangrupi tempat pelesir alam sapertos gunung, danau, walungan, basisir, laut, atanapi mangrupa tempat pelesir wangunan sapertos musium, bénténg, situs paninggalan sajarah, sareung nu sanesna.


Nulis.jpg