Tempat pelesir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tempat pelesir nyaéta hiji tempat rekréasi/tempat pelesiran. Tempat pelesir tiasa mangrupi tempat pelesir alam sapertos gunung, danau, walungan, basisir, laut, atanapi mangrupa tempat pelesir wangunan sapertos musium, bénténg, situs paninggalan sajarah, sareung nu sanesna.


Emoji u1f604.svg