Tepas/Basajan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tepas/Basajan[édit | édit sumber]

'Wilujeng sumping' di Wikipédia, énsiklopedia leupas anu diwangun ku komunitas.


Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


We are building an open-content encyclopedia in many languages. We started in January 2001 and are now working on 59.904 articles in the English version. Léarn how to edit pages, experiment in the sandbox, and visit our Community Portal to find out how you can contribute to Wikipedia. This page is also available without pictures. More main page alternatives

Artikel petingan[édit | édit sumber]

Artikel Petingan[édit sumber]

Maung Lodaya

Lodaya atawa maung lodaya (Panthera tigris) nyaéta mamalia kulawarga Felidae, salah sahiji maung nu asup kana marga Panthera. Sakumaha ilaharna bangsa maung, lodaya téh karnivora. Ieu sato lolobana hirup di leuweung jeung tatar jukut (nu luyu pikeun kamuflasena). Ti antara sadaya ucing badag, ukur lodaya jeung jaguar nu bisaan ngojay. Lodaya ilaharna moro sorangan, nu diporona kayaning uncal, mencek, jeung bagong.

Gambar petingan[édit | édit sumber]

Gambar Petingan[édit sumber]

Aurora borealis

Aurora in Abisko near Torneträsk.jpg




Aurora borealis di Taman Nasional Abisko di deukeut Dano Torneträsk, Swédia.

Wikipédia dina basa séjén[édit | édit sumber]

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Proyék sawargi[édit | édit sumber]

Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: