Tepas/Basajan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Tepas/Basajan[édit | édit sumber]

'Wilujeng sumping' di Wikipédia, énsiklopedia leupas anu diwangun ku komunitas.


Sunda · Budaya · Élmu bumi · Sajarah · Hirup-hurip · Matematika · Élmu · Masarakat · Téhnologi

Indéks abjad · Sadaya kaca · Kategori singket · Kaca anyar · Kaca heubeul · Daptar istilah
Wawanohan · Nyieun rekening · Ngédit artikel · Sawala · Pitulung


We are building an open-content encyclopedia in many languages. We started in January 2001 and are now working on 60.294 articles in the English version. Léarn how to edit pages, experiment in the sandbox, and visit our Community Portal to find out how you can contribute to Wikipedia. This page is also available without pictures. More main page alternatives

Artikel petingan[édit | édit sumber]

Artikel Petingan[édit sumber]

Kanjeng Nabi Muhammad

Kangjeng Nabi Muhammad (aksara Sunda: ᮙᮥᮠᮙ᮪ᮙᮓ᮪; gumelar 20 April 570 Maséhi di Mekah - tilar dunya 8 Juni 632 M di Madinah) nyaéta saurang nabi sarta rosul pamungkas pikeun umat Islam. Pancén kangjeng Nabi Muhammad nyaéta pikeun nyampurnakeun agama tauhid, nyaéta Islam, nu geus didugikeun ku para nabi saméméhna, sarta yakin yén Islam geus aya saméméh anjeunna. Nalika disebutkeun ngaran anjeunna, umat Islam biasa nuturkeun ku kalimah sallallahu `alayhi wa s-salām.

Gambar petingan[édit | édit sumber]

Gambar Petingan[édit sumber]

Camar Hering

Angreifende Silbermöwe auf Spiekeroog, Nationalpark niedersächsisches Wattenmeer - edited.jpg






Manuk camar hering (Larus Argentatus) keur nyuruwuk di Spiekeroog, Taman Nasional Laut Saxon Wadden Lebak, Jérman.

Wikipédia dina basa séjén[édit | édit sumber]

Indonésia • Acéh • Banjar • Banyumasan • Bugis • Gorontalo • Jawa • Melayu • Minangkabau • Tétun

Leuwih ti 500.000 artikel: English • Deutsch • Français • Italiano • Polski • Español • Русский • 日本語 • Português

Daptar lengkep – Koordinasi multibasa


Proyék sawargi[édit | édit sumber]

Wikimedia-logo.svg

Wikipédia dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak: